Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Излагам ЕДИН ФАКТ и моля за коментар и мнения:

Модератори: sandan, христо абаджиев

Re: Излагам ЕДИН ФАКТ и моля за коментар и мнения:

Мнениеот refab » Нед Мар 06, 2011 11:01 pm

vaerons написа:.............................................
Вие сам ли си избрахте птицата? И ако е така какъв коментар желаете? :nono:

Валроуз, това, което пишете, щеше да е много правилен въпрос, ако не ми казано, че канарчето е произведено (от негово люпило) от стоки-харцери!.... Ти явно не си разбрал!

стоки-харцери разказва, все едно, следното (това ми съобщава и обяснява):

Негови канарчета излюпват канарче. То поотрасва и на 6-7 ден трябва да му се сложи пръстен, но неговите (на стоки) пръстени са се свършили. Тогава той взима пръстен, с инициалите на Георги Георгиев от Бургас и пореден номер 056 и го слага на крака на своето малко канарче. След известно време ми го продава, като ми казва, че е от негово (на стоки-харцери) люпило, но не ми съобщава, че пръстенът е с инициалите на друг човек!... Самите инициали, както се вижда, са определено поодраскани, позатрити, но още личат идеално!

Извинявам се за повторното обяснение - правя го заради валроуз и смятам, че сега вече и той е разбрал за какво става дума!

:D
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот refab » Нед Мар 06, 2011 11:07 pm

Не валроуз а vaerons , извинявам се! :D
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот ninasbg1 » Пон Мар 07, 2011 2:49 pm

Моят коментар по темата е,че някой клиенти са твърде претенциозни или по скоро не знаят какво искат,а на края друг им е виновен.За това и някои канарджий не продават птиците си в България,тъй като явно им е писнало от подобни изпълнения.Не мисля,че един пръстен е толкова важен,все пак пее птицата не пръстена.Плюс това до колкото разбирам клиента сам си я е избрал.Защо още тогава не е погледнал пръстена и защо я е купил изобщо.Явно има хора които само си чешат езиците и оплюват труда на другите без те самите да са постигнали нищо.Който е виждал птиците на Стоил знае за какво става дума,то се вижда и в темата Harz Roller,аз също съм взимал птици от него и никога не е имало някакъв проблем.На негово място вече много бих се замислил на кого продавам.
ninasbg1
потребител
потребител

Мнениеот refab » Пон Мар 07, 2011 3:10 pm

ninasbg1 написа:Моят коментар по темата е,че някой клиенти са твърде претенциозни или по скоро не знаят какво искат,а на края друг им е виновен.За това и някои канарджий не продават птиците си в България,тъй като явно им е писнало от подобни изпълнения.Не мисля,че един пръстен е толкова важен,все пак пее птицата не пръстена.Плюс това до колкото разбирам клиента сам си я е избрал.Защо още тогава не е погледнал пръстена и защо я е купил изобщо.Явно има хора които само си чешат езиците и оплюват труда на другите без те самите да са постигнали нищо.Който е виждал птиците на Стоил знае за какво става дума,то се вижда и в темата Harz Roller,аз също съм взимал птици от него и никога не е имало някакъв проблем.На негово място вече много бих се замислил на кого продавам.

Е, явно ти си от тези, които си чешат езиците!

Да потретям ли и заради тебе за какво става дума!?... :?: :?: ... Ако повтарянето на случая от моя страна необходимо за да предотвратя опитите умишлено да се размият нещата и де се пренесат от болната на здравата глава - няма проблем, ще обяснявам на всеки поотделно!

Мисля, все пак,че всеки и минимално интелигентен човек, дори и дете, ще разбере за какво става дума в този случай на продажба (на "канарче от люпило на продавача", на което той слага пръстен на съвсем друг канаровъд, след това продава канарчето и не съобщава, че е "сложил пръстен, взет от друг човек")!
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот refab » Пон Мар 07, 2011 4:24 pm

В заключение и в интерес на истината отбелязвам, че от stoki-harzeri съм купувал добри канарчета харц-ролер, и че съжалявам за историята с това конкретно канарче - съжалявам, че stoki-harzeri не прие моите добри и реални предложения за взаимоприемливо решаване на въпроса, след което аз пуснах тази тема!
Поздрав на всички!
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот hokensa » Пон Мар 07, 2011 6:02 pm

ами щом съжаляваш толкова много защо пускаш темата има една приказка кйорав карти не играе :wink: а на Гошо птиците са му супер неси се набутал :wink:
Аватар
hokensa
потребител
потребител

Мнениеот ninasbg1 » Пон Мар 07, 2011 8:00 pm

:| Браво време беше да се прключи тази тема.Добрия канар е добър,пръстена не прави канара. :|
ninasbg1
потребител
потребител

Мнениеот refab » Пон Мар 07, 2011 10:12 pm

hokensa написа:ами щом съжаляваш толкова много защо пускаш темата има една приказка кйорав карти не играе :wink: ..............................

Първо, къде прочете "толкова много"?.... Второ, темата си е тема, фактите са си факти, а съжалението ми е, че се случват такива неща - такива продажби и пр., а не че съжалявам, че съм пуснал темата (отговорността НЕ Е МОЯ за това!)!

Убеден съм (какво друго да напиша!?), че си успял да разбереш какво имам предвид! :o :D
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот hokensa » Пон Мар 07, 2011 11:05 pm

ами казах ти го по така но явно ти обичаш да си чешиш езика и пак размишляваш другият път си отваряй ОЧИТЕ :shock:
Аватар
hokensa
потребител
потребител

Мнениеот vaerons » Пон Мар 07, 2011 11:32 pm

На това тема ли му казвате ,като всички останали дупка в главата ,като малка децка свирка ,клетки карцери . :lol: Ако съм на мястото на Стоил няма да видите повече птица от мен.А знаи губиш много.Малко са хората които ще изминат 3000 километра за да докарат класни птици.Не можах да разбера птицата ли не ти хареса или просто да си чешем езиците.И ако сте любител на HARZ ROLLER хапишете нешто за тях.Няма смисъл да се оплаквате на съфоромците като дете от децката градина на госпожата като се има в предвит че членувате със Стоил в един клуб. Несте на пет години.Мисля че се опитвате да оплюете Стоил с тази така наречена 'тема' но опита е безуспешен.
Аватар
vaerons
потребител
потребител

Мнениеот vaerons » Пон Мар 07, 2011 11:34 pm

hokensa написа:ами казах ти го по така но явно ти обичаш да си чешиш езика и пак размишляваш другият път си отваряй ОЧИТЕ :shock:

:| :| :| :| :| :| :| :| :cool:
Аватар
vaerons
потребител
потребител

Мнениеот refab » Пон Мар 07, 2011 11:59 pm

vaerons написа:На това тема ли му казвате ,като всички останали дупка в главата ,като малка децка свирка ,клетки карцери . :lol: Ако съм на мястото на Стоил няма да видите повече птица от мен.А знаи губиш много.Малко са хората които ще изминат 3000 километра за да докарат класни птици.Не можах да разбера птицата ли не ти хареса или просто да си чешем езиците.И ако сте любител на HARZ ROLLER хапишете нешто за тях.Няма смисъл да се оплаквате на съфоромците като дете от децката градина на госпожата като се има в предвит че членувате със Стоил в един клуб. Несте на пет години.Мисля че се опитвате да оплюете Стоил с тази така наречена 'тема' но опита е безуспешен.

vaerons, единственото положително и добро нещо, което виждам в изказването Ви, е учтивата форма на обръщение в множествено число, която използвате!... Всичко останало, с извинение, го преценявам като интелектуална плява!... Надявам се и съм убеден, всъщност, че "практическата " Ви интелигентност надвишава значително логичестката и абстракната Ви такава, каквато показвате тук, защото в противен случай - лошо!... Надявам се също така, че поне нещо сте разбрали от това, което написах тук!... Няма да се произнасям, в момента, по моралната страна на позицията ВИ!
:-| :D

ПП Засега не възнамерявам повече да търся птици от Стоил!
Аватар
refab
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Певчески канари