vaerons написа:.............................................
Вие сам ли си избрахте птицата? И ако е така какъв коментар желаете?
Валроуз, това, което пишете, щеше да е много правилен въпрос, ако не ми казано, че канарчето е произведено (от негово люпило) от стоки-харцери!.... Ти явно не си разбрал!
стоки-харцери разказва, все едно, следното (това ми съобщава и обяснява):
Негови канарчета излюпват канарче. То поотрасва и на 6-7 ден трябва да му се сложи пръстен, но неговите (на стоки) пръстени са се свършили. Тогава той взима пръстен, с инициалите на Георги Георгиев от Бургас и пореден номер 056 и го слага на крака на своето малко канарче. След известно време ми го продава, като ми казва, че е от негово (на стоки-харцери) люпило, но не ми съобщава, че пръстенът е с инициалите на друг човек!... Самите инициали, както се вижда, са определено поодраскани, позатрити, но още личат идеално!
Извинявам се за повторното обяснение - правя го заради валроуз и смятам, че сега вече и той е разбрал за какво става дума!

а на Гошо птиците са му супер неси се набутал
Браво време беше да се прключи тази тема.Добрия канар е добър,пръстена не прави канара. 
Ако съм на мястото на Стоил няма да видите повече птица от мен.А знаи губиш много.Малко са хората които ще изминат 3000 километра за да докарат класни птици.Не можах да разбера птицата ли не ти хареса или просто да си чешем езиците.И ако сте любител на HARZ ROLLER хапишете нешто за тях.Няма смисъл да се оплаквате на съфоромците като дете от децката градина на госпожата като се има в предвит че членувате със Стоил в един клуб. Несте на пет години.Мисля че се опитвате да оплюете Стоил с тази така наречена 'тема' но опита е безуспешен.